Благотворителна инициатива "Да подарим радост, обич, доброта"

Благотворителна инициатива "Да подарим радост, обич, доброта"

Благотворителна инициатива "Да подарим радост, обич, доброта"

БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА „ДА ПОДАРИМ РАДОСТ, ОБИЧ, ДОБРОТА“

Коледни вълшебства от празничния календар на ДГ „Пролет“ се случиха днес в Дневните центрове  и Бърза медицинска помощ – Панагюрище. Благодарение на щедростта и добротата на семейната общност  се осъществи благотворителната ни инициатива. Успяхме да направим празнично ежедневието на пребиваващите в „Дъга“ и „Козма и Дамян“ и на всеотдайните медици. 
Щастие искреше в очите на всички. Празничният концерт, осъществен съвместно с деца от група „Мечо Пух“, група „Пчеличка“ и Център „Дъга“, беше озарен от радостни музикално-художествени произведения, носещи Коледната магия. Емоционалните съвместни игри на гостите и домакините се изпълниха с радост и удоволствие. Подаръците, изработени с любов от децата и възрастните в Дневните центрове и поднесени с възторг от Директора, г-жа Калоянова, увенчаха с красота и творчество празничното събитие.
Незабравими преживявания с медиците скътаха в сърцата си бъдещите първокласници от ДГ „Пролет“. 
Благодарим на всеотдайните родители за проявената отзивчивост, с която са пример на децата си и създават атмосфера на обич и толерантност, от която имаме толкова голяма нужда. Благотворителността и милосърдието започват у дома и се надграждат в детската градина. Когато отворим сърцата си, засиява Коледното чудо! „Няма как да намериш Коледа под елховото дърво, ако не я носиш първо в сърцето си." Рой Смит
 
МАРИЯНА ИЛИЕВА
Директор на ДГ „Пролет“