55 годишнина на ДГ "Пролет"

55 годишнина на ДГ "Пролет"

55 годишнина на ДГ "Пролет"

06.06.2019

С красиви песни и танци, впечатляващи артистични изпълнения, букет от емоции и много усмивки премина празничният спектакъл „Пролетна феерия”, посветен на 55-годишнината от създаването на Детска градина „Пролет”. Светлата годишнина се отбеляза на 6 юни 2019 година в голямата зала на Театър Дом-паметник. В празничната програма се изявиха малките таланти и бивши възпитаници на детската градина.
   Сред официалните гости на вълнуващото тържество беше кметът на община Панагюрище Никола Белишки. Градоначалникът сърдечно поздрави от сцената директора на детска градина „Пролет“, г-жа Марияна Илиева, и екипа от учители и възпитатели. Със специално обръщение към децата кметът им пожела да бъдат здрави, да мечтаят и да продължават да творят, като превръщат всеки ден в празник.
   За рождения си ден Детска градина „Пролет“ получи от Община Панагюрище подарък. А както подобава на рожден ден, имаше и голяма торта, фойерверки и балони.
   
Приятелство, Радост, Обич, Личност, Етичност, Толерантност – това са засекретените в наименованието “ПРОЛЕТ” ценности, които изповядват учителите и родителите на децата в детското заведение.